^Návrat
  
  
  

ANJELSKÉ ZVONENIE... vianočný program...klikni!

Milí rodičia, starí rodičia, milí priatelia,

česká spisovateľka Marie von Ebner-Eschenbach bola presvedčená, že

„Takmer každý človek dobrej vôle sa niekedy dostane do situácie, keď môže urobiť zázrak, to znamená, poskytnúť niekomu niečo, čo môže urobiť zázraky.“

V stredu - 14.12.2022 podvečer, v podaní našich detí, sa takýto zázrak stal skutočnosťou. Veď kedy ak nie práve v čase Vianoc, v čase, keď sa anjeli spustia na zem a zazvonia nám svoju anjelskú pieseň. Keď znejú anjelské zvony, v srdciach ľudí nastáva pokoj, uponáhľaní sa zastavia, smutní sa pousmejú, chorí pookrejú a priatelia sa stretávajú.

Všetkých určite potešilo, že sa toto milé stretnutie podarilo uskutočniť, že sme sa spolu opäť stretli – rodičia, priatelia, učitelia, deti, a že sme spoločne mohli prežiť naozaj niečo výnimočné, niečo vzácne, niečo vianočné.

Vianoce vždy boli a budú najkrajším obdobím. Môžu mať veľa podôb. Jedno však ostáva stále rovnaké – či už sú so snehom alebo bez snehu, s kopou luxusných darčekov alebo so skromnejšími darčekmi – sú to sviatky pokoja, radosti a vzájomnej lásky. A túto skutočnosť nič nezmení.

Prežili sme spolu túto vzácnu vianočnú atmosféru, milí rodičia a priatelia, s radosťou a šťastím, ktoré nám prinesli naše deti, s láskou, ktorú sme k nim cítili a pokojom v duši, keď sme sa večer rozišli.

 

V mene celého koletívu MŠ NR Vám prajeme, nech láska, mier a šťastie nech zídu k nám dole medzi dobrých ľudí, aby urobili náš vianočný čas príjemnejším a pokojnejším. Želáme Vám, aby ste vaše sviatky strávili v pohode, pokore a v radostnom kruhu rodiny.

234567910111618192122242526

Copyright © 2016. Ján Sabacký Rights Reserved.